úterý 6. listopadu 2018

Blood bowl liga - start nové sezóny




 O víkendu se odebráli zápasy Blood Bowl ligy zahajující novou sezónu.
 

 Jedním z nich byl i zápas kde se proti sobě postavili týmy Chaosu a Orků. Již v první polovině zápasu jasně ukázali převahu Orkové kdy poměrně rychle dali první gól a hned při následném výkopu použili poměrně neobvyklé rozestavení, díky kterému pronikli v horní části hřiště ve větším počtu na polovinu soupeře, kde získali míč a další gól na sebe nenechal dlouho čekat. 
 








 V druhé polovině měl sice Chaos díky touchbacku šanci náskok snížit ale převládla jeho touha po krvi a tak místo jednoho pokusu o jdi pro to, raději blokoval a dvě blokovací kostky jasně rozhodly že bude konec kola.


Orci samozřejmě zaváhání využili a gólu zabránili sražením hráče což vedlo k šesti kolům kdy se vetšina hráčů obou týmů soustředila kolem míče ve snaze jej získat ale až do konce zápasu se to nikomu nepovedlo.
Chaos e sice snažil získat převahu hráčů na hřišti ale přestože měl silovou výhodu vůbec se mu to nedařilo spíše naopak Orci jasně předvedli svou převahu nejenom počtem gólů ale i zraněním dvou hráčů týmu Chaosu a dvou hráčů KO, zatímco Chaos poslal pouze jednoho hráče na KO.



Žádné komentáře:

Okomentovat